+36 70 235 6515 sivalkft@yahoo.com

Cégünk 2007-ben alakult kereskedelmi és szolgáltató cégként, majd nemsokára a folyamatos bővülésnek köszönhetően kisebb építőipari munkákat követően egyik fő tevékenysége családi házak és ikerházak teljes körű generálkivitelezése lett. Végzünk fővállalkozói megbízásból házépítéseket, valamint saját beruházásként épült emeltszíntű vagy kulcsrakész állapotú házak értékesítését is. Ennek legnagyobb előnye, hogy cégünk a beruházó és kivitelező egyben, így méginkább szavatolható a magas minőség és átláthatóság.

Egyik legfontosabb alapelvünk, hogy a kivitelezések során a lehető legjobb anyagokat használva egy magas minőségű ingatlant hozzunk létre. Ezt bizonyítja az is, amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy fennállásunk során egyetlen garanciális probléma sem volt még az általunk kivitelezett ingatlanoknál.

Megbízásaink ezen felül kiterjednek garázsépítésre, kerítésépítésre, valamint egyes építési részfeladatok ellátására is.

Évek óta foglalkozunk szakmai tanácsadással, melynek során az építkezés megkezdése előtt segítünk ügyfeleinknek a megfelelő döntéseket meghozni, valamint az építkezés során a megfelelő anyagválasztásban és technológiai folyamatokkal kapcsolatos döntésekben. Így megbízóink biztosak lehetnek abban, hogy az építkezés végén a számukra legmegfelelőbb kialakítású és anyaghasználatú otthonban élhetnek.